Mitt första inlägg!

Hej allihop! Mitt första inlägg här på friluftsbloggen, kul va? Det tycker i alla fall jag! Jag tänkte egentligen bara kika in och säga hej och ge er en liten uppdatering. Idag är det lördag och det betyder ledighet och mys med familjen. Vi har inga direkta planer men tar oss nog ut på en cykeltur sedan. Solen skiner och man kan äntligen börja se lite vårtecken! Häromdagen när jag var ute och gick i skogen såg jag mängder av knoppar som börjar komma fram på träd och buskar. Nog för att jag älskar vintern och alla roliga aktiviteter man kan göra då, men våren och sommaren är ändå mina favoritårstider. Tänk er, snart kan man ta sin första sipp av morgonkaffet ute på altanen!
Annars rullar livet på. Jag har haft en väldigt intensiv vecka med mycket möten som gjort att tiden gått alldeles för fort. Fördelen med mitt jobb är verkligen alla möten med människor och alla givande samtal där jag kan hjälpa till med viktiga frågor. Jag älskar känslan av att kunna hjälpa någon att trivas bättre på en arbetsplats och att de får den hjälp de behöver. Nej, nu ska jag sluta prata på. Lunch med familjen väntar och sedan får vi se hur dagen och resten av helgen blir. Hoppas ni alla mår bra och har en fin helg, vi hörs snart igen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *