Förkylning och tråkigheter

Hej alla läsare! Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. Jag har nämligen blivit sjuk och är därför hemma från jobbet. Har fruktansvärt ont i huvudet och halsont som skaver. Så typiskt att bli sjuk när jag för en gångs skull har hållit mig frisk hela vintern. Enligt Folkhälsomyndigheten ska man ju hålla sig hemma nu vid minsta lilla symtom. Både jag och resten av familjen har därför varit hemma från och med igår.

Så vad hittar vi på om dagarna? Vi försöker underhålla barnen så gott det går genom att spela spel och kolla på olika filmer från Netflix. Har ni sett den nya Jönssonligan filmen förresten? Vi kollade på den igår och ingen av oss var tyvärr förtjust i den. Resten av veckan ska vi bara fortsätta att vara hemma tänkte vi. Det är lika bra att hålla sig inne tills sjukdomen är borta helt och hållet. Som sagt, hoppas ni har lite roligare än vad vi har det. Jag ville mest kika in här och säga hej och visa att jag lever. Vi hörs senare i veckan!