1

Sörmlandsmoderaternas toppduo

Posted december 4th, 2009 in Homepage, Politik and tagged , , , , , , , , , , by Fredrik Pettersson

Sörmlandsmoderaternas toppduoFinansminister Anders Borg försvarar idag de hårt kritiserade utförsäkringsreglerna som kan leda till att omkring 50 000 sjukskrivna mister sin ersättning nästa år. Till Aftonbladet säger Borg att han tror att kritiken kommer att lägga sig när regelverket satt sig och att avsikten med regelverket aldrig varit att cancersjuka människor ska tvingas söka arbete, något som emellertid går stick i stäv med talmannen Pers Westerbergs uppfattning i frågan. När Westerberg tidigare under mandatperioden konfronterades med frågan svarade han att: – Cancersjuka mår bra av att jobba.

Om mindre än 300 dagar är det val. I Sörmland toppas Moderaternas riksdagsvalslista av en man som går i bräschen för moderaternas sjuka regler och hetsjakt på sjuka människor och av en kvinna som enligt egen utsago i valrörelsen står och lovar en massa saker som sen inte stämmer utan det är mer för att få bra rubriker.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , . Pingat på intressant.

One Response so far.

  1. […] från Amanda Brihed: s-buzz, s-buzz, s-buzz, In your face, In your face, Roger Jönsson, Fredrik Pettersson, Martin Moberg, Martin Moberg, Martin Moberg, Martin Moberg, Alliansfritt Sverige, Alliansfritt […]

Leave a Reply

MediaCreeper