0

Sörmländska nätrötter

Posted juni 23rd, 2010 in Homepage, Politik, Rekommenderas by Fredrik Pettersson

Idag lanserar vi Facebook-gruppen Netroots Sörmland. Netroots Sörmland är ett regionalt initiativ med koppling till det progressiva bloggnätverket Netroots.

Netroots är ett öppet nätverk för progressiva bloggar som kontinuerligt arrangerar seminarier, möten, träffar, sprider och tar del av information. Vår förhoppning är att Netroots Sörmland ska bli en regional motsvarighet och ett sätt att samla progressiva tyckare och tänkare på en plats för att utbyta erfarenheter, tankar och idéer.

Ni har tidigare kunnat ta del av mikrointervjuer med Sörmländska bloggare här och jag tänkte ta tillfället i akt att pusha för ytterligare några intressanta bloggröster från Sörmland:

Åsa Kullgren skriver om den landstingspolitiska debatten, Joakim Truedsson tycker det är dumt att spela rysk roulette med den svenska välfärden, Magnus Hansson menar att människor med funktionsnedsättning ställs utanför, Fredrik Olovsson konstaterar att Bildt valde oljan, Kajsa Bergman Fällén är glad att bröllopshysterin äntligen är över och Britta Bergström på SN:s valblogg berättar om landstingets medborgardialog.

Du hittar senaste nytt från samtliga socialdemokratiska bloggar i Sörmland under fliken ”bloggar” på vår nya val-/nyhetsblogg Val2010.nu.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , . Pingat på intressant.

Leave a Reply

MediaCreeper