0

Rödgrönt samarbete för ett grönt och rättvist Eskilstuna

Posted april 13th, 2010 in Homepage, Politik and tagged , , , , , , by Fredrik Pettersson

Eila Clarstedt (V), Jimmy Jansson (S) och Magnus Johansson (MP) presenterade ett rödgrönt samarbete för Eskilstuna

– Den helröda politiska eran är över i Eskilstuna. Vi söker nu vi väljarnas stöd för ett rödgrönt samarbete. Jag är övertygad om att Eskilstuna nu tar nästa kliv i sin utveckling. Vi ska skapa en grön och rättvis kommun, sa Jimmy Jansson (S) när han idag tillsammans med Miljöpartiets gruppledare Magnus Johansson och Vänsterpartiets gruppledare Eila Clarstedt meddelade att de tre partierna nu går till val tillsammans.

Nu sker en omställningen för ett grönt och rättvist Eskilstuna. Ett rödgrönt samarbete för Eskilstuna kommer att innebära förnyelse och ansvarstagande för Eskilstunas framtid under kommande mandatperiod. Nya jobb, bättre skolresultat och ekologisk hållbarhet är de tre huvudområden som under kommande mandatperiod kommer att stå i fokus om de tre partierna får väljarnas förtroende att styra kommunen.

De rödgröna har en gemensam målsättning och det är att Eskilstuna ska bli en kommun där människor förverkligar sina idéer, känner trygghet och lever ekologiskt hållbart.

Under våren och sommaren kommer de rödgröna att arbeta fram ett gemensamt valmanifest. De rödgröna kommer att utveckla och genomföra förändringar inom kommunen för att invånarna ska kunna vara med och påverka Eskilstunas utveckling.

– Tillsammans med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet kan vi tillsammans förnya och ta ansvar för Eskilstuna. Den gröna omställningen ger goda förutsättningar att skapa nya jobb, säger Magnus Johansson (MP)

Relaterat: Eskilstuna-Kuriren, Folket, SR Sörmland, Jobbiga Lisa. Fler rödgröna nyheter hittar du här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , . Pingat på intressant.

Leave a Reply

MediaCreeper