6

Reinfeldts pressis definierar arbetslinjen

Posted januari 11th, 2010 in Nyheter and tagged , , , , , , by Fredrik Pettersson

Edvard Unsgaard definierar arbetslinjen

FACEBOOKUPPDATERING. Efter att någon bajsat i Reinfeldts pressekreterare Edvard Unsgaards trapp skickade ”invandrarföretaget” [sic], efter påringning av ovannämnda Unsgaard, ”en ryska” inom en halvtimme som städade trappen. ”- Det är arbetslinjen det”, menar Unsgaard i en statusuppdatering på Facebook.

Kommentar överflödig.

[UPPDATERAT 10:15] Edvard Unsgaard har på förekommen anledning nu publicerat ett förtydligande, även denna gång i sin statusrad på Facebook. Unsgaard skriver:

För att undvika missförstånd: Jag tycker att det är helt fantastiskt att få ett jobb gjort så snabbt, oavsett vem som gjorde det. Det var det jag menade med arbetslinjen. Tydligen finns det de som tolkat det jag skrev som att invandrare bara ska torka bajs. Inget kan vara mer fel.

Skönt!

Relaterat: Alliansfritt Sverige, Sydsvenskan, DN, Expressen och Politikerbloggen som också noterar att en av de 22 personer som ”gillat” denna statusuppdatering är Sörmlandsmoderaternas riksdagsledamot Walburga Habsburg Douglas.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , . Pingat på intressant.

6 Responses so far.

 1. Gotirs skriver:

  Bra passande citat för denna storm i ett vattenglas…

  ”I know that you believe that you understood what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant”
  (Robert McCloskey)

 2. […] arbetslinjen bidraget till bland en del. Nu tänkte jag inte kommentera den delen det gör Mary och Fredrik så bra, fast då ur olika synvinklar. Utan min fundering ligger mer i vilken typ av fastighet han […]

 3. OFR skriver:

  Edvard Unsgaard kan torka bajs själv. Det är ett enkelt jobb! Vad är det för en människa?

  Jag skäms över Edvard!

 4. […] det som får betala priset i form av nedskärningar i välfärden, högre räntor och avgifter, sämre arbetsvillkor? Du och jag förstås. Knappast […]

 5. […] bloggaren Fredrik Pettersson reagerar med ett […]

Leave a Reply

MediaCreeper