4

Rayman går i bräschen för att byta ut Tant Gredelin

”Mandatperiodens sämsta idé”, det kallade igår Sanna Rayman Beatrice Asks förslag om att skicka gredelina kuvert till misstänkta sexköpare. En omnämning som med tanke på alliansregeringens politiska CV inte vill inte säga så lite. Trots att Ask drog tillbaka förslaget, efter att statsministern påpekat det självklara: ”Vi måste skilja på misstänkta och dömda”, stämmer Rayman in i kören som nu kräver justitieministerns avgång.

Vill du, precis som Rayman, byta justitieminister kan du antingen gå med i Facebook-gruppen som syftar till just detta eller i september rösta för ett rödgrönt alternativ.

Några andra som anser att Ask bör avgå är: Johan Ingerö, Hartman, Henrik ‘HAX’ Alexandersson och Scaber Nestor.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , . Pingat på intressant.

4 Responses so far.

  1. […] man väl har backat in i ett hörn finns ingenstans att backa. Det är bara att avgå, eller som Blomman uttryckte det – ”Tjacka spikskor och listigt dra […]

  2. Karl-Otto Hultström skriver:

    Så långt som att kräva att Ask ska avgå är jag inte beredd att gå. Men efter ett samtal med sin chef kanske hon ska några månaders semester och sen komma tillbaka med nya krafter inför valet.

  3. […] Fredrik Pettersson skriver från Sörmland. […]

  4. […] Tant Gredelin och Farbror Brun. Av PeO_W Leave a Kommentar Kategorier: Filosofi och Tankar för dagen. Fredrik Pettersson » Blog Archive » Rayman går i bräschen för att byta ut Tant Gredelin. […]

Leave a Reply

MediaCreeper