4

Olovligt inköp av chokladbit VS. Misstanke om brott mot människorätten

Posted juni 14th, 2010 in Nyheter, Politik, Rekommenderas and tagged , , , , , , by Fredrik Pettersson

”I ett land där politiker avgår på grund av svart barnpassning och fusk med mjölkchoklad är det märkligt att Carl Bildts förtroende kan vara så orubbat.”

Katrine Kielos är den senaste i raden att skriva klokt om det faktum att Sveriges utrikesminister, Carl Bildt, hotas av åtal för brott mot människorätten.

Läs även Martin Moberg, Anna Vikström och Kulturbloggen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , . Pingat på intressant.

4 Responses so far.

 1. Amanda skriver:

  Fast det är skillnad mot Sahlins så eufemiskt kallade Tobleroneaffär eftersom vi i Sverige ska anses oskyldiga tills bevisat skyldiga. Han kan gott sitta kvar fram till en eventuellt dom om hans skuld.

 2. Jonny Disenfeldt skriver:

  Och sen så var ju listan mycket längre än svart dagmamma och en bit choklad, det vet du … 53174:- , TV-licens, kronofogde , egna bolaget etc etc , varför försöka förminska det ?

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Tobleroneaffären

 3. Kuppjerk skriver:

  I den borgerliga världen är misstanke om medhjälp till folkmord en fis i rymden mot en saftig Toblerone skandal. Här pratar vi verkligen om hyckleri och dubbelmoral.

 4. Jonny Disenfeldt skriver:

  ”misstanke om medhjälp till folkmord” ?

  Har du fog för den sortens beskyllning bör du snarast uppsöka polisen.

  Passa på att anmäla samtliga regeringar i sverige i modern tid, speciellt de som gett stöd i olika former till ruttna regimer och gerillagrupper i världen.

Leave a Reply

MediaCreeper