1

Kick-off för Sveriges största samtalskampanj

Posted februari 25th, 2010 in Homepage, Politik and tagged , , , , , , by Fredrik Pettersson

Sveriges största samtalskampanjIdag började valrörelsen. I en, enligt uppgift, knökfull lokal på Södertörns Högskola samlades massorna i förmiddags för att delta vid årets första valmöte. Med Mona Sahlin och Ibrahim Baylan i spetsen lanserade Socialdemokraterna ”Sveriges största samtalskampanj”.

För att i valet kunna nå målet på 40% av rösterna värvas nu valarbetare på alla håll i landet. Traditionella kampanjmetoder som dörrknackning och torgmöten varvas med nya som organisering på nätet. Fram till den 1 maj hoppas partiet ha värvat 5 000 nya valarbetare, detta för att tala med så många osäkra väljare som möjligt.

– Vi har goda möjligheter att vinna väljarnas förtroende i valet, men det kräver mycket arbete av alla fram till valdagen. Vi måste vara många som för ett samtal med människor om vår politik och våra värderingar, säger Ibrahim Baylan, partisekreterare i ett uttalande på socialdemokraterna.se

Då jag själv inte hade möjlighet att medverka vid Kick-offen gläds jag givetvis alldeles extra åt Peter, Johan och Björn som höll Netrootsfanan högt och livebloggade från tillställningen.

socialdemokraterna.se kan du läsa mer om hur du kan vara med och skapa möjligheternas Sverige.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , . Pingat på intressant.

One Response so far.

  1. […] Posten – Blo…, Högbergs tankar, Fritt ur hjärtat, Fredrik Pettersson, John Johansson(s) bl…, Carina Bobergs blogg, In Your Face, Rödgrönt samarbete …, […]

Leave a Reply

MediaCreeper