1

Diskussionen om Asks lila kuvert går vidare

Thomas Bodström följer nu i eftermiddag upp sin tidigare bloggpost om justitieminister Asks uttalanden om och motiveringar till att oskyldiga, men misstänkta, sexköpare ska hängas ut.

Bodström skriver på den egna bloggen att:

”Jag tycker inte att uttalanden i sig innebär att Ask ska avgå. Det är nog många människor som har sagt ogenomtänkta saker. Problemet är att Ask fortfarande – efter fyra dagars debatt – inte kan inse att det går att behandla oskyldiga på det här sättet. Enligt grundlagen och Europakonventionen är man oskyldig till dess man har dömts. Och om man inte kan göra skillnad mellan oskyldiga och dömda så kan man inte vara justitieminister.”

Noterar också att mitt föregående blogginlägg i ämnet tycks ha inspirerat Lars Kriss (ledarskribenten formally known as Lars Pettersson) att också han ansluta sig till den Facebook-grupp som kräver Beatrice Asks avgång, en sannerligen kraftfull politisk markering!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , . Pingat på intressant.

One Response so far.

  1. […]  Anna Troberg, Pezster Whatsupsthlm, Rasmus Lenefors, Minamoderatakaramell…, Röda Berget, Fredrik Pettersson, Svensk Myndighetskon…, Lizzie´s, Mikael Persson, Zac’s åsikter på ett…, […]

Leave a Reply

MediaCreeper