2

CENTERPARTIET: Ja till kärnkraft

Posted juni 17th, 2010 in Nyheter, Politik and tagged , , , , by Fredrik Pettersson

Med en mycket knapp majoritet röstade idag riksdagens borgerliga majoritet ja till att tillåta nya kärnkraftsreaktorer i Sverige. 30 år efter folkomröstningen. Därmed står det nu bortom allt tvivel – Centern har sålt sin själ.

Enligt uppgift applåderade de borgerliga riksdagsledamöterna även detta smaklösa beslut. Det kommer inte våra barnbarn att göra.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , . Pingat på intressant.

2 Responses so far.

  1. Visionären skriver:

    Var är ni sossar som inser att Sverige behöver använda kärnkraftselen ett ganska bra tag till för att trygga jobb och välfärd. Och varför är ni så j-a tysta i debatten? Anser ni att det är upp till MP och V att avgöra denna fråga?

    V

  2. Rasmus Orsén skriver:

    Till en början kan man ju diskutera vad sossar, miljöpartister och vänstern har mellan panngloberna när det gäller många politiska frågor. Det finns visserligen några få bra saker man kan hålla med dem om, men i 99% av fallen är det Alliansen som gäller. Dock är det svårt att bestämma sig för vad man ska rösta på. Det lutar åt centern eftersom man inte vill att de skall trilla ur. Samtidigt känns det tråkigt att behöva strategirösta då även moderaterna känns som ett säkert kort. Vi får väl se vad det blir…

Leave a Reply

MediaCreeper