1

Bland mc-västar och folköl

Posted januari 28th, 2010 in Nyheter, Politik and tagged , , , , , , , by Fredrik Pettersson

Noterar att Alex Voronov ger undertecknad en bredsida i form av en härligt syrlig kommentar på Eskilstuna-Kurirens ledarblogg med anledning av gårdagens inlägg här på bloggen.

Att frågan om folkölsförbud skulle sortera under kategorin medborgerliga fri- och rättigheter är emellertid Voronovs egen tolkning av min kommentar, själv gör jag inga som helst ansatser att kategorisera den. Jag diskuterar i mitt korta inlägg enbart det faktum att graden av liberal uppfattning hos ledarskribenten skiftar ganska rejält beroende på vilken ämneskategori som avhandlas.

Jag ger gärna Voronov tolkningsföreträde vad gäller definitionen av liberal politik i praktiken, tillämpningen sker följaktligen bäst på följande sätt: Låt kriminella mc-gäng fritt flanera runt i sina västar på krogen och förbjud försäljningen av folköl i livsmedelsbutiker.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , . Pingat på intressant.

One Response so far.

  1. Il Padre skriver:

    Även om vi inte delar uppfattning ifråga om allt precis så glädjer det mig att också du Fredrik lagt märke till hur Alex Voronov i sina ledare vajar som ett rö för vinden utifrån ämnens känslighet sedda ur det idag styrande politiskt korrekta… Ibland ser briljant och kristallklar liberalism, men en annan gång sätter man morgonkaffet i vrångstrupen av något hemsnickrat kollijoks med såväl rödgröna som utländska influenser. Behöver han kompass?

Leave a Reply

MediaCreeper